Loppe- og Stumpemarked i Messecenter Herning

Gør et retrofund på Danmarks største indendørs marked

Der er genbrugsguld og samlerskatte, så langt øjet rækker til Loppe- og stumpemarked, der finder sted 4. april i MCH Messecenter Herning. Som noget nyt kan besøgende få vurderet deres lopper af eksperter fra det anerkendte auktionshus Holstebro Auktioner.

Teaktræsmøbler, keramik med sjæl, retro-plakater, unikke lamper, sjældne frimærker og et væld af nips og reservedele til alle slags motorkøretøjer. Det er blot et uddrag af alt det guld, der venter, når MCH Messecenter Herning åbner dørene til forårets Loppe- og stumpemarked 4. april.

Her kan antikjægere, samlere og folk med hang til genbrug boltre sig i tusindvis af gode loppetilbud og gøre unikke fund til garderoben, huset, haven, hobbyen og motorcyklen.

Få dine genstande vurderet

Som noget nyt kan man få vurderet sine lopper eller arvestykker helt gratis af det veletablerede auktionshus Holstebro Auktioner, som er kendt fra det populære tv-program ”Hvad er det værd” på TV MIDTVEST.

Besøgende kan således få svar på, hvad oldemors øreringe, det guldrandede fajancestel eller det gamle legetøj er værd. Vurderingseksperter fra Holstebro Auktioner er til stede på messen fra kl. 9 til 15, hvor alle besøgende på messen er velkomne til at kigge forbi.

En nyhed til de motorglade

Til motorentusiasterne, der elsker at rode med motorer og reparere køretøjer, venter fire store haller fyldt med alle de stumper og reservedele, hjertet kan begære. Besøgende kan desuden gå på opdagelse blandt de mange veteranbil-, knallert- og motorcykelklubber, som viser deres forskellige aktiviteter frem.

Endnu en nyhed introduceres på forårets marked, nemlig det store Swap Meet, som er et træf for besøgende med fælles interesse for motorkøretøjer. Her udstiller/sælger professionelle og private veteran-, special- og klassiske biler/motorcykler samt reservedele til alverdens motorkøretøjer.

I MCH glæder man sig til at byde gæsterne velkommen til Danmarks største indendørs marked, som falder godt i tråd med tidens fokus på genbrug og vilje til bæredygtigt forbrug.

– Vi glæder os altid over den gode stemning og de mange gode handler på Loppe- og stumpemarked. Gamle ting får nyt liv, når de skifter hænder og anvendes på ny, og der foregår samtidig masser af sparring og udveksling af gode tip mellem de mange besøgende, siger projektchef Anders Ladefoged Mortensen.

FAKTA OM LOPPE- OG STUMPEMARKED

  • 23.000 kvadratmeter fordelt på otte store haller, som bliver fyldt til randen med alt fra antikviteter og kræmmerting til reservedele til alverdens motorkøretøjer.
  • Samlet står op mod 400 udstillere klar til at tage imod de mange besøgende.
  • Loppe- og stumpemarked finder sted to gange årligt i MCH Messecenter Herning.
  • Næste marked afholdes 4. april 2020.
  • Køb din billet på www.loppeogstumpemarked.dk og spar 25% på entrébilletten.
  • Ønsker du at udstille, læs da mere på www.loppeogstumpemarked.dk/koeb-en-stadeplads eller kontakt Kurt Hansen på telefon 9715 1603 eller send en mail til stumpe@mch.dk.

Yderligere information

Anders Ladefoged Mortensen, projektchef i MCH

Mail: alm@mch.dk

Tlf: 9926 9915

 

Skriv en kommentar