Hvem er Fundtastisk?

Fundtastisk er en sammentrækning af ordene “fantastiske fund”, dette skaber derved forkortelsen som danner ramme om vores virksomhed og dermed vores brand. Vi sætter en stor ære i at renovere, re-designe og shine ældre møbler og retroinventar. Fundtastisk blev grundlagt i 2017 og har udviklet sig meget allerede. Vi gør os mest i møbler fra 1950’erne til 1970’erne.

Vi bestræber os på at sætte vores eget præg på flere af de varer vi finder. Dette gør vi blandt andet ved at give møblerne nyt liv. Vi sørger for at vores møbler altid er nyrenoveret, rengjort og oliebehandlet, før de bliver sat til salg. Endvidere re-designer vi nogle møbler for at modernisere dem, således at de passer bedre ind i nutidens indretning. Ved at blande retroinventar med moderne indretning kan du sætte et unik præg på dit hjem.

Sådan køber du hos Fundtastisk?

  • Kontakt os via DM på Instagram, eller skab kontakt til os gennem kommentarfeltet til den pågældende vare du ønsker at købe.
  • Kontakt os via PB på Facebook.
  • Se vores forretning i menuen på vores facebookside.
  • Vi markerer løbende når vores varer er solgt.

Levering? Vi forsøger så vidt muligt at imødekomme den travle københavneres liv, og derfor leverer vi på alle tidspunkter – både hverdag og weekend. Kontakt os hvis du ønsker levering. Pris aftales individuelt og afhænger af afstand og af den enkelte vare.

Ønsker du at sælge?

Vi opkøber teaktræ og palisander møbler, lamper, stentøj og keramik samt andet dansk design fra 1950, 60 og 70´erne. Ønsker du at sælge så kontakt os via:

Vedlæg billeder af det du ønsker at sælge, prisidé samt en beskrivelse af den pågældende vare.

Har du et spørgsmål til Fundtastisk, så skriv endelig en kommentar herunder.

Hvis du kunne tænke dig at se flere genbrugsbutikker i københavn, kan du finde dem her.

Skriv en kommentar